VILLA MIA

VILLA MIA

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του γάμου, σίγουρα είναι η δεξίωση που ακολουθεί ! Εκεί οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να σας απολαύσουν & να σας χαρούν.

Εκεί λοιπόν πρέπει κι εσείς να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντός σας.

Πώς να περάσετε καλά κι εσείς & οι καλεσμένοι σας ξεκινώντας από το φαγητό & το ποτό, ως τη διακόσμηση & τη μουσική.

Μόλις ολοκληρωθεί το μυστήριο του γάμου σας, το πιο μοντέρνο Κτήμα δεξιώσεων, το Κτήμα Villa mia, σας περιμένει για την πιο ιδιαίτερη στιγμή της ξεχωριστής αυτής ημέρας : Το πάρτι του γάμου σας. Αυτό που επιδιώκουμε στο “Κτήμα Villa miaείναι να ξεφαντώσετε μέχρι το πρωί, με ένα ανεπανάληπτο γαμήλιο πάρτι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.

Το Κτήμα Villa mia , διαθέτει το γραφικό, πανέμορφο εκκλησάκι του Αγ. Ελευθερίου &

παρέχει μοναδική άνεση & πολυτέλεια. Διαθέτει εντυπωσιακούς εσωτερικούς, όσο & εξωτερικούς χώρους. 

Το ρομαντικό κάστρο του, με τις μοναδικές παροχές του, προσφέρει στο ζευγάρι μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.

Καλαίσθητα έπιπλα, ιδιαίτερες αντίκες και εκθέματα που συναντώνται σε μοναδικές συλλογές αποτελούν το σκηνικό γύρω από το οποίο στήνεται η δική σας εκδήλωση.

Ο καταπράσινος κήπος του κτήματος Villa mia, η καταγάλανη κρυστάλλινη πισίνα, οι εξωτικοί φοίνικες, το πετρόκτιστο μπάρμπεκιου, οι παραδοσιακοί ξυλόφουρνοι & το πέτρινο bar, συνθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό του Ρομαντικού, του Ιπποτικού & του Μοντέρνου.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Αφού αφήσουμε το αυτοκίνητό μας στο χώρο στάθμευσης & διασχίζοντας το καταπράσινο,ευωδιασμένο με τα αρώματα των λουλουδιών μονοπάτι, κατευθυνόμαστε στο ρομαντικό μαρμάρινο κτίριο του Κτήματος, το οποίο φιγουράρει σαν επιβλητικό Κάστρο.

Συνεχίζοντας συναντούμε τους καταπράσινους κήπους με τα σαλονάκια μπαμπού, όπου

η μοναδική αύρα του χώρου, σας επιτρέπει να χαλαρώσετε & να απολαύσετε το

γαλάζιο του ουρανού .

Η καταγάλανη κρυστάλλινη πισίνα,του Κτήματος Villa mia, οι εξωτικοί φοίνικες, το πετρόκτιστο μπάρμπεκιου, οι παραδοσιακοί ξυλόφουρνοι & το πέτρινο bar, συνθέτουν ένα μοναδικό συνδυασμό του Ρομαντικού, του Ιπποτικού & του Μοντέρνου.
Οι υψηλής αισθητικής & αρίστης ποιότητας κατασκευές μας απο ξύλο, γυαλί & πέτρα φωτισμένες με απαλό,ρομαντικό φωτισμό δημιουργούν ένα κινηματογραφικό περιβάλλον & μας ταξιδεύουν σε ρομαντικής & συγχρόνως μοντέρνας διακόσμησης σκηνικά & συμβάλλουν αισθητά στην επίτευξη μίας επιτυχημένης & λαμπερής δεξίωσης. Αφήνοντας τον εσωτερικό χώρο με την φαντασμαγορική πισίνα ,τον θόλο & τις κινηματογραφικού σκηνικού κατασκευές, θα περάσουμε στον προαύλιο χώρο όπου μας υποδέχονται οι εξωτικές κατάλευκες βεράντες με τις επιβλητικές μαρμάρινες σκάλες και τους κίονες που παραπέμπουν σε σκηνικό από την αρχαία Ελλάδα .

Εδώ οι καλεσμένοι σας θα ανακαλύψουν γωνιές χαλάρωσης & απομόνωσης απολαμβάνοντας το κρασί τους στα διάσπαρτα σαλόνια που υπάρχουν στο χώρο.

Το Κτήμα Villa mia, διαθέτει νυφική σουίτα από το πρωϊ της ημέρας του γάμου, σε περίπτωση που θα θέλατε να την χρησιμοποιήσετε.

Ένας πραγματικά μικρός επίγειος παράδεισος, ο οποίος ευρίσκεται πολύ κοντά σε όλα τα προάστια της Αθήνας λόγω της σύνδεσής του με την Αττική οδό.

*** Σεβόμενοι το περιβάλλον, ανακυκλώνουμε, μετά το πέρας κάθε δεξίωσης όλα τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα